måndag 23 augusti 2010

Första dygnet i nya hemmet

Jaha, då har man sovit två nätter i mitt nya hem. På kvällen när matte lagt sig så tittade jag lite bedjande som bara hundar kan på henne och sen var hon såld. Jag hoppa upp och tittade lite till så där ljuvligt då lyfte hon på täcket och där sov jag hela natten som i sked bakom hennes knä. Gud så gott. Halv sju  pockade husse på mig att jag kanske ville gå ut och kissa och då vaknade matte och då blev jag glad för det och slicka hennes ansikte, ingen tvätt där behövdes. Sen gick husse och jag ut och jag kissade och bajsa och sen gick vi in. Så när vi kommit in så gnydde jag och tittade på matte och menade långpromenad. I pyjamasdress och munkjacka och ut det bar.....vilket härligt väder och jag bara sniffade in alla nya ljuvliga dofter. Och käka lite gott gräs.
Sen när vi kom tillbaka så var det lite frukost, jag fick ost på mina "flingor"...osten var bra jag hittade varje smula. Det andra fick va....men lillmatte som kom senare på dan matade mig  med varenda korn.
Nåja, matte tyckte att jag hade tråkigt och hon och jag for iväg i bilen och köpte stort tuggben och en godisboll....Bollen...tjoho vilken boll...den fullkomligt älskade jag och efter ett tag var jag så slut att jag måste vila. Då passa jag på att inviga min lyxiga "skinnsoffa".


Ser gott ut va ?
Sen kom det besök och jag blev kliad och ompysslad ännu mer. Och framemot kvällen kom barnen och då visste jag....."gny" en aning och jag kommer ut.....det blev många gny och en del av de gångerna ville jag bara ut och sniffa luft och kolla in alla.
Jag har träffat på en del som jag gillade , bl.a. Tyson, världens minsta hund...han var lika glad som jag. Ronja, golden totalt ignorerade mig....så en del som mopsa lite och backa. Ja, det har blivit lite bekanta och alla tycker att jag är så söt. Jag ser ju ut som en valp....så tänk vad klappad jag kommer bli när de tror jag e valp hela livet....haha...

Nu har jag sovit en natt till, barnen är i skolan .....husse på jobb....
lillmatte gick långpromenad med mig innan hon gick......så nu ligger 
jag i hennes säng och väntar på henne till nästa långpromenad ...


Nja, jag har ju matte för mig själv...jag tror nog hon och jag går en sväng sen. Så får vi se när jag skriver nästa gång.


1 kommentar:

La Vikinga sa...

Ha ha ha - vad rolig det är att läsa en vovves dagbok!!!

Charlotta