lördag 21 augusti 2010

Flytten!

Så blev det då bestämt att jag Bianca skulle flytta till Åby den 16:e augusti 2010 och få en ny familj. Min nya matte och husse och lillmatte och lillhusse blev jätteglada. De hade träffat mig innan så de visste hur underbar jag är ...hehe. Bråda dagar har det blivit för dom. De har minsann sett till att det inte skulle fattas nåt. Burar till bilar och en innebur om jag måste lämnas ensam, en soft "skinnsoffa" att slappa i....fast jag måste säga att sängarna de har är bra skönare. Mat,godis, regnkappa, leksak,bajspåsar,massageborste, fin matskål och vattenskål,egen tassduk, och vattenskålar som matchar deras bilar, filtar i massor....jag kommer inte frysa.
Vi möttes upp alltså den 21 augusti i Brahehus. Jisses vad glada de var att se mig och de hade godis med sig till mig, härligt saftiga leversnittar. Riktigt mums. Efter ett par timmar så var det dags att bege sig mot mitt nya hem.
Först hämtade vi upp lillmatte och lillhusse. Nya matte släppte av oss hemma och handlade. Då passade jag på att inviga alla sängar, åh så sköna de är. 

Är det kärlek eller? Så pussad jag har blivit och kliad.

Jag fick gott oxöra, lite köttfärssås i maten och jag har varit ute på promenad både långa och korta med allihopa så jag har varit duktig och gjort ifrån mig så de fick inviga sina bajspåsar....ha...


Så ja, det här var lite av min första dag i Åby, och det bästa är.....den är inte slut än.

3 kommentarer:

Nina sa...

Åh vilka fina bilder och text, jag ser att du kommer att få det så bra Bianca. Skall följa dig och din nya familj. massa pussar till dig. Saknaden är stor, men jag vet att du har det bäst nu gumman. massa kram även till din nya familj

La Vikinga sa...

Vilken gullig liten vovve du är!

Jag förstår att din nya familj älskar dig!

Charlotta

Linapyssel sa...

Det ska bli spännande att lära känna dig Bianca!!
Du kommer ha mycket roligt och massa kärlek!!