fredag 29 april 2011

Vilken dag!!!!

Nu ska ni få höra vilken dag jag haft ! Matte åkte med mig till Smådjurskliniken och jag blev så himla rädd att jag både grät och småskrek. Åh vad otäckt det var att komma dit. Jag trodde ju att matte skulle lämna mig där.....för jag hade varit lite olydig igen och dragit loss tussar från en skinnfäll. Men..de skulle bara ta bort mina 15 stygn...puh!
Sen....åkte vi till GRIZZLY! Wow! Det är härligt att komma dit, personalen hälsar på mig..."hallååå Bianca" och de är så glada och bara ler. Inte nog med det....jag fick välja en leksak...hep ! Sen köpte matte en jag kan ha till sommaren för det var en utgående modell och rea. Sen köpte hon en egen vattenflaska till mig och Torkad lever!
Men dagen var inte slut. När matte och husse åt på kvällen så fick jag en bit kalvsnitzel...gött så det förslår.
Men sen började det hända saker....nånting på gång!!! Jag ska med!!!
Vi åkte bil en lite stund och kom till en tråkig parkering.....
Nåja, det var bara ett kort stopp, jag hann nästan in i slagsmål med en liten tik som trodde att hon var nåt...hmm.
Men sen åkte vi vidare till ett stor gräsfält.
Vi var på Hundkurs.
Här skulle vi lära oss ögonkontakt, det är jag bra på. Men mest fick matte och husse lära sig veta hut...hihi.....som tack fick jag massor av GODIS!!!!
Oj! Vad hände där.....
Nåja, jag skötte mig bra , satte alla de andra på plats. Den enda som inte blev rädd var en Colliekille på 11 månader. Men det ska bli kul att komma dit igen, då vankas det annat godis. Köttbullar eller korv tyckte jag att jag hörde.


1 kommentar:

Nina sa...

Hejsan gumman, hoppas att du har det bra nu med operationsärr och allt annat. Hur går det på kursen? Gör ni några framsteg?
Kan tänka mig att du är jätteduktig, saknar dig mitt hjärta. Hoppas att dom pussar massor på dig från mig.