torsdag 21 oktober 2010

Vi gick nästan vilse idag !

Matte var ledig idag, Jippie....det betyder överraskningspromenad. Ny plats,nya dofter. Hoppa in i mattes Dodge Caliber  halvåtta på morgonen, luften var frisk, solen var på väg upp och -2 grader. Härligt! Det bara av till Lillsjön. Högt uppe bland bergen( om man nu kan kalla det berg) finns ett naturskönt område. Olika motionsspår.  Matte läste noga, vi väljer gult spår.

Så började vi gå, jättehärligt. I början skyltades med alla färgen.  Men när vi gått en bit sa matte, var det gul eller grön...det var nog grön.


Men det var nog fel, det var ner i dalar, sumpig terräng, upp för berg och ner igen. Klockan gick och jag hade redan bajsat två gånger och kissat sju.


Här är matte med påklistrat leende. När vi kom fram till parkeringen så såg vi att det var fel väg vi gått. 2½ timme i olidlig terräng i alla fall blöt och kall. Och jag frös, matte frös så hon var tvungen att dricka varm choklad och ta ett bad.Jag bäddade ned mig i min soffa ett par timmar. Vi var rätt nöjda ändå.


1 kommentar:

Nina sa...

Ha ha ni fick ju i allafall en lååååååååååångpromenad, Nu behöver du inte gå långpromenader på länge. fast känner jag din matte rätt så blir det nog snart en igen.