onsdag 24 april 2013

Säsong för kul ....eller inte....

Äntligen är det lek och kul igen tycker jag.....kongen kom fram häromdan. Jag älskar den . Ser ni glädjen i mitt ansikte efter ett hårt pass.
Men nu ligger jag på soffan och softar för jag har ont i min tass...eller ben...för matte kan inte riktigt komma på vart jag har ont.
Häromdan när vi hade så kul så gjorde jag nåt så jag fick ont. Kanske har jag jag sträckt mig eftersom jag varit ovan efter den kalla vintern att ta ut mig så mycket. Dessutom ett par dagar på rad.
Vi hoppas det går över snart i alla fall. Tills dess så blir det softa på soffan, mysa med familjen och lätta promenader.

tisdag 9 april 2013

Jag har blivit mormor !

Spänningen har varit stor här hemma....nja mest matte som gått här och undrat, när kommer dom. Min dotter Destiny skulle bli mamma.
För att få annat så gick vi på långpromenad vilket jag tycker är viktigare än valpar ...hehe...
Det var så mycket nya dofter och jag hittade finfina grenar att skala.

När vi kommit hem och varit hemma ett tag så så ringde min gamla matte Nina och berättade att Destiny fått första valpen, en helvit tjej. Precis som mina halvsyskon. Va fint. Lite senare kom det två killar med lite fläckar här och var. Alla var välskapta och fina. Och här är bild på dom.

lördag 6 april 2013

Jag vill vara med...

Jag vill vara med och se vad som händer, gärna stå under skärbrädan i köket för att kanske är det nåt som ramlar ned som jag kan mumsa på. Det har faktiskt hänt .
Men ibland blir jag utkörd från köket, då lägger  jag mig i lillmattes säng och ligger på span...