tisdag 29 mars 2011

Vilken röra det är här.....

Det är rörigt här.....det målas, slipas och man är i vägen. Man försöker hjälpa till. Jag får i alla fall följa med och shoppa. Men häromdan kom matte hem och hade handlat till mig.
Världens längsta.....godisbit.....ja det är en tjurdel.....sen kan ni själva gissa vad det är men mumsigt var det. 




Matte är så snäll med olika överraskningar  åt mig.
Jag Njuter !!!!Mums.

tisdag 22 mars 2011

Hallååååååååå!

Hallå alla !
Nu har det hänt igen ! Klorna blev klippta. Men det gick bra och fort. Vi var på "Grizzly" matte och jag häromdan. Det är ju en fördel att få vara med , det köps lite extra om man nosar till sig nåt gott. Och det gjorde jag förstås. Märgben med god fyllning. Kalasgott!!




Men det är ju inte bara godsaker, här försöker man också träna bort magen efter mina telningar. Lyckas ganska bra eller hur?

Jag ska snart kastreras, nu vet jag inte riktigt vad det är. Men man kan bli mullig, lat och så blir det inga mer bäbisar. Så då vill det till att man vänjer sig redan nu vid bra kondition. 
Det var allt från mig för denna gången!




måndag 14 mars 2011

Vårkänslor !

Man får vårspring i benen när solen lyser för då är det som gjort för riktigt långa promenader. Det är så härligt för man kan stanna upp och bara njuta av solen.
Än finns det lite snö som man kan skutta i, men snart finns det härligt gräs att tugga på. Men nu finns det mycket lukter och det är jättespännande. 





torsdag 3 mars 2011

Lite uppdatering!

Matte har varit ledig idag, jätteskönt med tanke att jag var med husse hela dan på hans jobb igår.  Där var ganska skoj igår, det fanns blodspår och döda fåglar i träd, andra hundar som tränat. Spännande! Fast jag var rädd när vi åkte på morgonen, jag visste ju inte vart vi skulle, men jag blev glad när jag kände igen mig.
Idag har matte alltså varit ledig, det bakas, tvättas och städas....men så sägen hon plötsligt "sitt"....jag sitter.....och så rusar hon ut genom ytterdörren.....men jag sitter kvar......jag får massor av beröm när hon kommer tillbaka. "Nu "-sa hon "ska vi åka bil"....spännande.....vi åker inte alls långt.....så kommer jag ut och vi går mot ett stort hus....in...Åååååååh det luktar så gott...hundgodis...annat gott.....
Men vad gör matte och ena expiditen då?? Jo tar in mig på ett rum och lyfter upp mig på ett bord.....
Dom klippte mina klor........
När vi kom hem var jag sur....ville inte kela...jo lite jag slickade massor.... då sätter sig matte upp i sin säng och drar ut en byrålåda....och knyter ihop.....Strumpor!!!!!






Hon vet vad jag vill ha min matte, vi lekte massor hon och jag.......
(efter var jag så trött att jag somnade så gott i mattes säng, så det blev inte bäddat idag heller.)