måndag 27 december 2010

Mamma äntligen !

Jag har blivit mamma inatt. En liten dotter (Rochamgo´s Dreaming Destiny) och en liten son(Rochamgo´s Delicious Darin)
Dotter den lilla ljusa och son den lilla mörkare. Allt var inte helt problemfritt. Det fick bli akut kejsarsnitt för en bror som var lite större dog och kom inte ut.
Men nu tar vi igen oss alla hemma i valplådan hemma hos Nina och Kent. Det kommer inte bli fler valpar för min del, inte om det är såna risker. Nu ska jag njuta till fullo av mina telningar( för nu vet jag vad det är) . Snart är jag hemma i Åby igen så det blir till att njuta massor nu av mina "bäbisar".



onsdag 15 december 2010

God Jul till alla !

På fredag den 17/12 så bär det av till min Kennel i Härryda och Nina och Kent där mina små telningar kommer att födas. Så jag vill passa på att önska God Jul och Gott Nytt År till alla.

måndag 6 december 2010

Lite hundmys!

Först vill jag visa bilderna från mitt ultraljud och hur rund om magen jag blivit. Jag är säker på att det är fler än dessa tre som ligger där inne för det spänner om magen.



Jag förstår inte riktigt vad som händer , jag stånkar och stönar. Är trött och kelen. Då är det skönt att ligga i mattes eller husses famn sova och mysa,bli klappad och gullad med. Det räcker liksom inte med att det sticks till en liten lövbit , det är närkontakt. Men jag är småsugen hela tiden. 




Nästa fredag bär det av till Härryda för lilla mig. Husse ska köra mig till Nina och Kent. Där ska det bli några veckors bus med de andra hundarna sen får jag en härlig tid med egna telningar.....undrar vad det är ? Det pratas minsann här....men det ska bli spännande.