torsdag 21 oktober 2010

Vi gick nästan vilse idag !

Matte var ledig idag, Jippie....det betyder överraskningspromenad. Ny plats,nya dofter. Hoppa in i mattes Dodge Caliber  halvåtta på morgonen, luften var frisk, solen var på väg upp och -2 grader. Härligt! Det bara av till Lillsjön. Högt uppe bland bergen( om man nu kan kalla det berg) finns ett naturskönt område. Olika motionsspår.  Matte läste noga, vi väljer gult spår.

Så började vi gå, jättehärligt. I början skyltades med alla färgen.  Men när vi gått en bit sa matte, var det gul eller grön...det var nog grön.


Men det var nog fel, det var ner i dalar, sumpig terräng, upp för berg och ner igen. Klockan gick och jag hade redan bajsat två gånger och kissat sju.


Här är matte med påklistrat leende. När vi kom fram till parkeringen så såg vi att det var fel väg vi gått. 2½ timme i olidlig terräng i alla fall blöt och kall. Och jag frös, matte frös så hon var tvungen att dricka varm choklad och ta ett bad.Jag bäddade ned mig i min soffa ett par timmar. Vi var rätt nöjda ändå.


lördag 16 oktober 2010

Löptider!

Alltså, nu har jag byxor....hur kul e det? Matte o husse tycker jag e dögullig. De skrattar , klappar mig på baken och säger " hello sexy"



....men hallå, vad e  det med dom.Jag har gnott som en galning för att få bort denna otäcka byxa på köksstolarna och inatt lyckades jag och hoppade glatt upp till matte. Men då satte hon mig i buren ...hmmm...jag hade redan fläckat ned ordentligt i deras säng sa hon. 

Så, det e bara att gilla läget. 

onsdag 13 oktober 2010

Lillmattes studiedag

Måndag och tisdag denna veckan har lillmatte haft studiedag. Då var det bara hon och jag. Tror ni jag njöt när jag fick ta en tupplur i hennes famn när hon tittade på TV?

söndag 10 oktober 2010

Höstdag med Lilly

Lillmatte är fotografen i familjen och ska hon ut så får jag följa med. Denna fina bild tog hon på mig.

måndag 4 oktober 2010

Jo det är sant.......

Smyfotograferad då jag ligger och gottar mig på sidenkuddar...haha...
 Ja det är sant, jag har fått bästa TV-hörnan i soffan.  Lutar mig tillbaka lite.........
 ....hoppas bli kliad lite på magen , det är ju så himla skönt.

 Alltså försök inte ta min plats! Jag har bestämt mig att detta är min plats. Full koll!

 Tar kanske ett gosedjur och kramar om det är nåt läskigt på TV.

Så bilderna ljuger inte.......jag har det så himla gött....