torsdag 30 september 2010

Baka kaka!

Inget är som ljudet av elvisp mot plastskål. "yes!!" , då vet man att det kan vara härligt med goa kletiga vispar och en kletig och smetig skål att få slicka av. Igår var en sån dag. Lillmatte hade kompis med sig hem och de styrde massor och jag fick va med. Mums va gott det var, och sen får man ju smaka kaka efteråt.



Idag ligger jag på soffan , tar det lugnt och gör ingenting mer än att glo på småfåglarna som pickar lite på fönsterbläcket och se matte pyssla lite. Bara ha det gott.
Nä, jag vet att jag inte skulle ligga i finsoffan. Men den regeln bröt husse i helgen.  Men matte bryr sig inte , jag är ju så "puttenutti" som hon säger.



söndag 26 september 2010

Dusch !

I helgen har vi haft besök av min förra matte och husse. Det var först en aning skrämmande, skulle de kanske hämta mig. Jag älskar dom med men jag har det ju så superbra där jag är.  Men sen fattade jag att de bara var och hälsa på så när de var borta efter jag varit med husse och lekt så tittade jag inte ens efter dom. Det är väl ett bra tecken antar jag.  Men det var kul att få bli kelad och pussad av dom och jag fick kaffe med mjölk och socker. Mums!
Jag har i alla fall blivit duschad och shamponerad av husse idag och sen fick jag ligga i hans famn och sova bort en stund.









onsdag 22 september 2010

Skogen !

Häromdan var matte och jag i skogen och igår var vi hela familjen i skogen  och grillade korv och myste i snålblåsten . Bilder från min och mattes dag kommer här, resten i hennes dagboksblogg.


Här står jag uppe på en stor sten och tittar ut över en liten sjö.
Det skulle vara fler bilder men det blev nåt fel. 






Pussgurka!

Jag älskar att pussas. Jag vet att jag blir pussad tillbaka. 

Jag har nu bott en månad hos familjen i Åby och jag känner mig verkligen älskad. Jag får sova hos vem jag vill. Jag får vara medelpunkt.
Tack Nina och Kent att jag får bo här, jag har nya upplevelser varje dag.


måndag 13 september 2010

Regn

Alltså, man skulle va katt. De har kattlåda! Det regnar idag och matte envisas med att jag ska ut och bajsa. Kissa-OK, men sen får det räcka. Det var nästan på G, men så kom det en vattendroppe och så var jag tvungen att skaka av mig den.  Så stör mig inte nu, jag vill bara slappa idag, äta en banan med matte, bli kliad på magen....

torsdag 9 september 2010

En dag runt Strömmen !

Idag åkte matte och jag till stan och träffade Stina och Lukas. Han ville leka, men jag ville väl sådär. Det fanns ju hur många hundar runt strömmen som helst. Jag drog massor så jag var ganska törstig när vi stannade och tog en paus. Fick en macka och vatten( undrar vart våfflan tog vägen?) Inga ankor kom jag åt heller.
Här är Lukas

Nosa lite grann......

Sitta fint ihop på bild.
Men det var ungefär hur långt jag kunde sträcka mig. 
Senare på dan när vi var ute så satt jag fint  när vi fick möte och den andra hundägaren trodde knappt det var sant. Men jag kan minsann. 
Nej nu ska jag ut och ge järnet med lillmatte och lillhusse och imorgon kommer husse hem.

Att ligga "plats" !

Matte är så stolt över mig att jag kan ligga "plats" så här kommer ett litet filmklipp. Lillhusse filmar, tyvärr är ljudet lite dåligt. Men visst är jag duktig ?

onsdag 8 september 2010

Kärlek

Kärlek kan vara en lillmatte som hela tiden vill pussa på mig, eller när hennes kompisar kommer och vill pussas. Det är bara så underbart. Men bäst är nog ändå min kära boll och vi är ute och tränar.

  Sen måste jag berätta, jag har haft hundvakt ett par dagar. Det var riktigt bra. Jag fick träffa massor av nytt folk i Åby och alla tycker att jag är så söt. Husse är ju bortrest så matte vill inte att jag ska vara ensam så länge. Idag så är matte ledig, då ska vi gå runt "Strömmen " i Norrköping med en arbetskamrat till henne och hennes hund. Det kommer nog gå bra, han vet inte om att han är en "han" längre. Hehe.....Det finns mycket ankor där i "Strömmen" , det betyder stramt koppel.....attans va synd...man kunde ju få bada med dom.Hoppas matte tar med kameran , jag kanske får fatt i en anka.
Ja om inget annat så får jag kanske smaka en bit våffla med sylt och grädde.

fredag 3 september 2010

Ketchupflaska!

En dag när matte jobbade så hade övriga familjen och jag kul med ketchupflaska. Tyvärr så tar jag väl i lite för hårt för matte kastade den sen .

I lillmattes säng....sen snabb flytt till lillhusses..


...luktade sådär...


torsdag 2 september 2010

Bolllek

På kvällarna brukar vi ut och leka med bollen. Tycker jag är jättekul. Ibland är jag så trött att jag knappt orkar gå hem.